Hoe gaan we concreet te werk?

De aanpak is heel eenvoudig. Eerst bepalen we de kern van je probleem. Dit is een cruciale stap, want al de rest hangt hiervan af. Nadien bespreken we wat je eigenlijk zelf wel , of niet wil.

Nadat we deze informatie gebundeld hebben, kunnen we de nieuwe opties bekijken die uit deze kennis voortvloeien. Deze opties openen op hun beurt de weg naar de uiteindelijke oplossing van je probleem.

Afbeelding1

In dit traject geef ik je zelf geen antwoorden, maar stel ik de juiste vragen. De bedoeling is dat jij zelf je noden, opties en de oplossing ontdekt. Als het van jezelf komt, is het uitvoeringsproces al gestart. Het inzicht dat je hierbij verwerft heeft een blijvend effect.

Mijn aanpak is heel rechttoe rechtaan. We hoeven niet te graven in jouw persoonlijke geschiedenis om een probleem op te lossen. We werken met het hier en nu. Wat gebeurt er vandaag, wat wil je liever anders, en hoe verkrijg je dit?

Ben je nog niet overtuigd? Neem vandaag nog contact op met mij, dan plannen we een gratis verkennend gesprek, waarin ik je rustig kan uitleggen hoe ik te werk ga. Nadien beslis jij of het je wat zegt of niet, zonder enige verplichting!